5.jpg 6.jpg 7.jpg
 
Algemeen

Jeugdshirts passen

Nieuws afbeelding 18-9Zoals eerder aangekondigd krijgt ieder jeugdlid dit seizoen gratis een nieuw wedstrijdshirt aangeboden. Enkele teams hebben dit weekend de kans gehad deze shirts te passen. Vrijdag zijn er op de club opnieuw pasmodellen aanwezig om er voor te zorgen dat iedereen na training een goed shirt aangemeten kan krijgen.
Lees verder

App

Jeugdcommissie

Nieuws afbeelding vrijdag 16-9Afgelopen woensdag hebben 6 enthousiaste jeugdleden de H.C. Winsum jeugdcommissie opgericht. De commissie zal zich de komende tijd in gaan zetten voor onze jeugdleden. Door middel van leuke activiteiten trachten ze naast de trainingen en wedstrijden meer samenhang te creëren onder de jeugd. Rond december staat de eerste jeugdactiviteit op de planning. We wensen de commissie erg veel succes toe!
Lees verder

App

Nieuwe jeugdtrainer

Nieuws afbeelding maandag 12-9Met ingang van aanstaande woensdag is Wouter de Jong (GCHC heren 1) aangesteld als jeugdtrainer. Wouter zal zowel op de woensdag, als op de vrijdag trainingen gaan geven.
Lees verder

App

LISA hockeyapp gelanceerd

Nieuws afbeelding vrijdag 2-9Vanaf dit seizoen maakt onze hockeyclub gebruik van de mobiele app LISA hockey. In deze app vind je onder andere jouw persoonlijke wedstrijdschema, trainingstijden, fluitdiensten en - wanneer ingevoerd - vervoersbeurten en kantineroosters. 
Bij iedere training en wedstrijd kun je via de app je aanwezigheid doorgeven aan je coach/trainer. Tevens zit de app vol met handige tools z
Lees verder

Algemeen

Nieuwe shirts voor alle jeugdleden

Nieuws afbeelding donderdag 1-9In overleg met Sporthuis Winsum is er een nieuwe kledinglijn gekozen en heeft het bestuur in dit verband een meerjarig sponsorcontract afgesloten. Dit contract maakt het mogelijk om dit jaar alle jeugdleden (gratis) te voorzien van een nieuw shirt. 
Verder zijn er allerlei kortingsacties en lanceren we naast een wedstrijdtenue ook trainingspakken, trainingsshirts en andere gadge
Lees verder

Algemeen

Sportdag in Rasquert

Nieuws afbeelding dinsdag 28-6Hockeyclub Winsum heeft afgelopen vrijdag clinics verzorgd aan de leerlingen van basisschool de Ichtus, de Mathenesse en de Getijden. De leerlingen van groep 3 tot en met 8 hadden op hun afsluitende sportdag in Rasquert uitgebreid de kans om kennis te maken met hockey.
We kijken terug op een geslaagde sportdag en hopen alle leerlingen volgend seizoen graag eens te verwelkomen op ons
Lees verder

Algemeen

Pinnen bij hockeyclub Winsum

Nieuws afbeelding maandag 20-6 Vanaf dit weekend kan er (contactloos) gepind worden bij hockeyclub Winsum. Het pinsysteem is zowel voor de gasten als voor barvrijwilligers gemakkelijk in gebruik. In de bijlage staat een handleiding omtrent het gebruik van het pinautomaat.
Contante betalingen blijven uiteraard ook gewoon mogelijk. Consumeren op rekening is door de introductie van de pin niet langer toegestaan.
Lees verder

Hoofdsponsor

Agenda

Nog geen agenda punten.

Sponsoren

Official suppliers

Verslagen

Nog geen verslagen.
Alle verslagen

Mobiele app

Contact

© 2016 - ALL RIGHTS RESERVED - LISA