5.jpg 6.jpg 7.jpg
 
Algemeen

Clubactie 2016 van start

Nieuws afbeelding zaterdag 1-10 Vanaf vandaag is het toegestaan om loten van de grote clubactie te (ver)kopen om H.C. Winsum  te steunen. Wij wensen onze  (jeugd)leden erg veel succes toe bij de lotenverkoop en hopen weer een geweldig bedrag op te mogen halen voor trainingsshirts! 
Koop nu ook online uw loten via:  https://www.clubactie.nl/actie/hockey  
Lees verder

App

LISA hockeyapp gelanceerd

Nieuws afbeelding vrijdag 2-9Vanaf dit seizoen maakt onze hockeyclub gebruik van de mobiele app LISA hockey. In deze app vind je onder andere jouw persoonlijke wedstrijdschema, trainingstijden, fluitdiensten en - wanneer ingevoerd - vervoersbeurten en kantineroosters. 
Bij iedere training en wedstrijd kun je via de app je aanwezigheid doorgeven aan je coach/trainer. Tevens zit de app vol met handige tools z
Lees verder

Algemeen

Nieuwe shirts voor alle jeugdleden

Nieuws afbeelding donderdag 1-9In overleg met Sporthuis Winsum is er een nieuwe kledinglijn gekozen en heeft het bestuur in dit verband een meerjarig sponsorcontract afgesloten. Dit contract maakt het mogelijk om dit jaar alle jeugdleden (gratis) te voorzien van een nieuw shirt. 
Verder zijn er allerlei kortingsacties en lanceren we naast een wedstrijdtenue ook trainingspakken, trainingsshirts en andere gadge
Lees verder

Algemeen

Sportdag in Rasquert

Nieuws afbeelding dinsdag 28-6Hockeyclub Winsum heeft afgelopen vrijdag clinics verzorgd aan de leerlingen van basisschool de Ichtus, de Mathenesse en de Getijden. De leerlingen van groep 3 tot en met 8 hadden op hun afsluitende sportdag in Rasquert uitgebreid de kans om kennis te maken met hockey.
We kijken terug op een geslaagde sportdag en hopen alle leerlingen volgend seizoen graag eens te verwelkomen op ons
Lees verder

Algemeen

Pinnen bij hockeyclub Winsum

Nieuws afbeelding maandag 20-6 Vanaf dit weekend kan er (contactloos) gepind worden bij hockeyclub Winsum. Het pinsysteem is zowel voor de gasten als voor barvrijwilligers gemakkelijk in gebruik. In de bijlage staat een handleiding omtrent het gebruik van het pinautomaat.
Contante betalingen blijven uiteraard ook gewoon mogelijk. Consumeren op rekening is door de introductie van de pin niet langer toegestaan.
Lees verder

Hoofdsponsor

Sponsoren

Official suppliers

Mobiele app

Contact

© 2016 - ALL RIGHTS RESERVED - LISA