5.jpg 6.jpg 7.jpg
 
Algemeen

Materiaalbeheer

Nieuws afbeelding 24-11 De afgelopen maanden is er flink geïnvesteerd in materialen en een geschikte, bijpassende opbergruimte. Deze opbergfaciliteit is zo ingericht dat er voldoende ruimte is om alle materialen ordelijk op te bergen. Zo heeft ieder team een specifieke plek voor haar keeperstas, zijn er parkeervakken voor trainingscontainers, opbergplaatsen voor hockeynetten en duidelijke schotten waardoor volle en lege bierkratten ordelijk gestapeld van elkaar gescheiden kunnen worden. 

Deze maatregelen zouden er voor moeten zorgen dat materiaal te allen tijde makkelijk toegankelijk is en niet beschadigd raakt of verdwijnt. We zouden mensen dan ook dringend willen verzoeken deze opbergruimte te respecteren. Al het materiaal is door de club aangeschaft en we zijn er - als leden van die club - dan ook samen verantwoordelijk voor dat dit netjes en goed behandeld wordt; ook wanneer het opgeborgen ligt.

Tevens wijzen we er op dat keeperstassen aan het begin van het jaar aangevuld zijn zodat iedere keeper passende bescherming heeft en elk team bij wedstrijden een vast aantal hockeyballen tot haar beschikking heeft. We vertrouwen er op dat elke set compleet en onbeschadigd blijft. Concreet betekent dit ook dat we er vanuit gaan dat spelers alleen hun eigen keeperstas gebruiken (en bijvoorbeeld geen strafcornermaskers, hockeyballen of bevestigingsbandjes uit andere tassen halen). Mocht er iets ontbreken of aan vervanging toe zijn verzoeken we je dit via onze materiaalcommissaris af te handelen. Op die manier houden we inzicht in de beschikbaarheid en kwaliteit van ons materiaal. 

Reacties

Jurgen Guikema

25-11-2016 @ 12:45:55 |Het idee is echt super. Nu de uitvoering nog. Brak vanmorgen nog m'n nek in het hok. Alles staat overal, maar niet op de plek waar het hoort!

Reageer op het nieuws

© 2020 - ALL RIGHTS RESERVED - LISA