5.jpg 6.jpg 7.jpg
 
Vacature

Vacature: jongse-jeugdcoördinator

31-7
We hebben de laatse jaren een fantastische ledenaanwas gerealiseerd. Voornamelijk op het gebied van jongste jeugd stampen nieuwe 6-tallen in hoog tempo de grond uit. Nu Anna Frouke haar functie neergelegd heeft merken we echter dat er een redelijke afstand ontstaat tussen de bestuurstafel en onze nieuwste jongste-jeugdleden. Om onze club zo adequaat mogelijk te kunnen runnen zijn we daarom per direct en dringend op zoek naar een nieuwe jongste-jeugdcoördinator.

Als jongste-jeugdcoördinator ben je de schakel tussen het bestuur en de jongste-jeugd(ouders). Je hebt affiniteit met de jeugd, weet in grote lijnen wat er speelt en staat bij voorkeur in goed contact met jongste-jeugd-ouders. Het volledige takenpakket van een jongste-jeugdcoördinator behelst grofweg het volgende:

Taakomschrijving
- Als lid van de technische commissie denk je mee over de teamindeling;
- Je heet nieuwe (jongste-jeugd)leden welkom en begleidt ze naar een passend team;
- Je bent het (informeel) aanspreekpunt voor ouders van onze jongste jeugd;
- Indien nodig benader je deze ouders of ze een (nieuw) team willen coachen en/of managen;
- Je bent bij voorkeur betrokken bij de halfjaarlijkse jongste-jeugdvergadering van de bond;
- Verder hopen we op enige betrokkenheid bij de organisatie van eventuele coachbijeenkomsten of info-avonden voor ouders.

Het spreekt voor zich dat je er lang niet alleen voor staat. Je bent voornamelijk de oren en ogen van het bestuur en het vriendelijke gezicht langs de lijn als het om onze jongste-jeugdleden gaat. Achter de schermen word je door onze technische commissie echter goed ondersteund en nemen we lastige zaken graag van je over.

We hopen dat mensen zich realiseren dat onze club uitsluitend kan draaien door de inzet van vrijwilligers. Wanneer iemand ons kan ondersteunen door het invullen van bovenstaande vacature horen we dat graag. De invulling van jongste-jeugdcoördinator kan vanzelfsprekend ook over meerdere ouders verdeeld worden. Voor meer informatie of aanmeldingen vragen we jullie contact op te nemen met Maarten Hoen via [email protected].

© 2020 - ALL RIGHTS RESERVED - LISA