5.jpg 6.jpg 7.jpg
 
Afgelastingen

Inhaalwedstijden n.a.v. kou

20-3

Het districtsbureau van de KNHB heeft alle inhaalwedstrijden voor de in verband met de kou afgelaste reguliere jeugdwedstrijden van zaterdag 17 maart j.l. conform de speeldagenkalender-jeugd (zie https://hcwinsum.nl/site/Default.asp?option=2502&stcname=club_documenten&menu=1) op 31 maart (paaszaterdag) ingepland.

De afgelaste jongste-jeugdwedstrijden (E6 + E8) worden daarentegen NIET (en in de regel tevens nooit) ingehaald. De hockeybond heeft zich momenteel nog niet uitgesproken over de geannuleerde seniorenwedstrijden. Wel kan het zeer waarschijnlijk geacht worden dat deze (afhankelijk van verdere afgelastingen) conform de speeldagenkalender-senioren (zie https://hcwinsum.nl/site/Default.asp?option=2502&stcname=club_documenten&menu=1) op 6 mei gepland worden.

Graag herinneren we teams er aan dat inhaalwedstrijden (m.u.v. jongste jeugd) volgens het bondsregelement altijd gespeeld dienen te worden - ook wanneer de oorspronkelijke afgelasting van de tegenpartij afkomstig is. Tevens wijzen we er op dat wedstrijden - wanneer wedstrijdsecretariaten van beide verenigingen daar een overeenkomstig verzoek toe indienen - VOORUIT gespeeld mogen worden. Het LATER spelen van wedstrijden is helaas NIET toegestaan (behalve in het geval van een niet rechtstreeks met promotie of degradatie verband houdende districtswedstrijd voor welke de wedstrijdsecretariaten van beide verenigingen ruimschoots van te voren toestemming van de KNHB opgevraagd en verkregen hebben. Betreffende wedstrijden mogen volgens het regelement dan ook in de week na de vastgestelde datum, maar voorafgaand aan de daaropvolgende speelronde afgewerkt worden).

© 2020 - ALL RIGHTS RESERVED - LISA