5.jpg 6.jpg 7.jpg
 
Algemeen

Covid-19 UPDATE

Nieuws afbeelding 2-10

Beste Hockeyers,

Per 29 september 18.00 uur is, vanwege de nieuwe landelijke richtlijnen, het clubhuis van HC Winsum is voor in ieder geval de komende 3 weken gesloten. Onze kleedkamers zijn alleen geopend voor het toiletgebruik en het wegzetten van de tassen in het geval van regen. Alle sporters worden verzocht niet voorafgaand aan hun training/wedstrijd al op de club te komen en moeten na afloop weer direct naar huis gaan.

Daarnaast mogen bij trainingen geen ouders of begeleiders (m.u.v. de trainer) meer aanwezig zijn. Ook voor bezoekers en toeschouwers bij competitiewedstrijden gelden nieuwe regels. Begeleiders van uitteams mogen bij wedstrijden aanwezig zijn, maar van thuisteams mogen alleen de coach, trainer en teammanager aanwezig zijn. Verder worden geen toeschouwers of bezoekers toegelaten.

Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen! Wel gelden de beperkingen van maximaal 3 spelers per auto.

Als kinderen sporten op de eigen sportaccommodatie voor bijvoorbeeld een training of thuiswedstrijd, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

Personen die tijdens de wedstrijd of training een specifieke functie hebben, bijvoorbeeld als trainer/coach, als spelbegeleider bij de Jongste Jeugd of als scheidsrechter, mogen gedurende het uitoefenen van die functie aanwezig zijn. Zij moeten na het uitvoeren van de functie de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.

Laten we ons samen aan de al bestaande richtlijnen en aanvullende maatregelen houden, zodat we kunnen blijven hockeyen.

Het bestuur

© 2020 - ALL RIGHTS RESERVED - LISA