5.jpg 6.jpg 7.jpg
 

MHC Daring-Veendam MD2 - Meisjes D1 (mix): 2 - 4

Gespeeld op: 27-10-2018

Winsum pakt winst na bloedstollend spannende pot!
De eerste wedstrijd van deze periode heeft de MD11 van HC Winsum met winst afgesloten, en wat was het spannend. Bij Daring Veendam troffen 2 gelijkwaardige teams op elkaar. Na een mooie aanval opende Annabelle na 11 min. de score en kon Jolijn 6 min. later verhogen naar 0:2. Deze stand was enigszins geflatteerd, had Daring toch best veel kansen en ook meer balbezit. In het vervolg had Winsum het dan ook moeilijk. Telkens werd HCW onder druk gezet en kon zich maar moeilijk bevrijden. Na 26 min. scoorde Daring dan ook de 1:2 uit een strafcorner, dit was ook de ruststand. 
In de tweede helft begon Daring wederom sterk en kon al na twee minuten de verdiende gelijkmaker noteren. De komende 26 minuten neutraliseerden de teams zich volledig. De verdediging van Winsum stond sterk, maar kwam zelf tot weinig kansen. De beste kans miste Lieke na 20 min., toen ze vrij voor de keeper stond maar de bal net aan zich voorbij zag gaan.Alles bleek op een gelijkspeel af te koersen totdat de vandaag beresterke Jolijn 7 min. voor het einde uit een strafcorner de 2:3 scoorde. Het gejuich vanuit de vele meegereisde ouders klonk hard en motiveerde de spelers om ook de laatste minuten nog vol gas te geven. Zo kon Odile na een mooie aanval in de laatste minuut zelfs nog de 2:4 binnen tikken. 
Het was een bijzonder mooie en faire pot waarin het team dat de winst net iets meer wilde er met 3 punten op zak naar huis mocht rijden. Top prestatie van allen! Volgende week spelen we om 11 uur thuis tegen GHBS.

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Winschoten MD1 mixed
GHBS MD10
H.V.A. MD2
Eemsmond MD1
GHBS MD5

© 2019 - ALL RIGHTS RESERVED - LISA