5.jpg 6.jpg 7.jpg
 

Meisjes D1 (mix) - GHBS MD10: 14 - 0

Gespeeld op: 3-11-2018

Doelpuntenfestijn in Winsum!
Wat was het spannend vorige week in Veendam, en wat was het contrast met de thuiswedstrijd van vandaag tegen GHBS10 groot. In de eerste minuten van de wedstrijd leek het er nog op dat het weer een spannende pot zou worden. GHBS had een aantal goede acties en Winsum had moeite zelf het aanvalsspel op te zetten. Het duurde dus ook tot de 9e minuut alvorens Annabelle de 1:0 noteerde. Toen was de ban echter gebroken. Binnen 8 min. werd de score opgevoerd tot 4:0 door doelpunten van Annabelle en Jolijn (2x). Er werd snel en secuur naar elkaar overgespeeld en de drang om te scoren was groot. Tot de rust kon Winsum de voorsprong nog uitbouwen tot 7:0. Twee keer kon daarbij uit een strafcorner worden gescoord waar door de trainer Sander, in de afgelopen week, speciale aandacht aan werd besteedt. 
Na de rust kwam Winsum, dat vandaag zonder de griepige Casper en Lieke en nog geblesseerde Jet moest aantreden, als een wervelwind het veld weer op. Binnen 10 minuten wist het team 5x te scoren en stond het al 12:0 (gescoord door Noor), met nog 25 min. te gaan. In het vervolg denderde Winsum door maar liet een aantal grote kansen liggen waardoor er pas in de 58. Minuut opnieuw werd gescoord. 5 minuten voor het einde kon ook Selma nog een doelpunt noteren, en dat was dik verdiend, had zij toch in de wedstrijd veel voorzetten gegeven en een erg goede wedstrijd gespeeld. Het laatste doelpunt was voor Odile die daarmee de 15:0 eindstand in een ongelijke wedstrijd op het scorebord zette.
Ook al was de tegenstand gering, waarin keeper Tim erg weinig te doen had, heeft Winsum een heel goede wedstrijd gespeeld. De gemaakte afspraken werden goed nagekomen en het enthousiasme spatte er vanaf. Dat maakte het ook voor de talrijke toeschouwers toch nog een mooie pot om naar te kijken. Voor Winsum speelden: 
Jolijn(6), Odile(4), Annabelle(3), Selma(1), Noor(1), Tom, Tess, Rozemarijn, Iris, Barbara, Josefien, Tim

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Winschoten MD1 mixed
MHC Daring-Veendam MD2
H.V.A. MD2
Eemsmond MD1
GHBS MD5

© 2019 - ALL RIGHTS RESERVED - LISA