5.jpg 6.jpg 7.jpg
 

Lidmaatschap

Lid worden
Lid worden van HC Winsum kan door het aanmeldingsformulier volledig in te vullen en te versturen. Wanneer je vervolgens daadwerkelijk inschreven bent als lid ontvang je per mail een bevestiging.

Gegevens wijzigen
Mochten je persoons- of contactgegevens wijzigen verzoeken we je deze wijziging zo snel mogelijk bij ons door te geven. Dit kan door contact op te nemen met [email protected] of door via de app of de login onder 'profiel' je gegevens zelf te wijzigen. 

Contributie veldhockey

Leeftijd Contributie

18 + € 160

14 t/m 17 € 105

10 t/m 13 € 90

8 t/m 9 € 80

6 t/m 7 € 55

Uitzonderingen Contributie
Donateurs € 25
Trimhockeyers € 57,50
Contributienota's worden per factuur verzonden aan het begin van het jaar. De peildatum voor leeftijden is 1 oktober van het lopende seizoen. Ieder tweede en daarop volgend gezinslid dat ook lid wordt van onze club krijgt 5 euro korting op de contributienota. Onder bepaalde voorwaarden kan een tegemoetkoming in de kosten van het lidmaatschap worden aangevraagd uit het participatiefonds van de gemeente Winsum. Bovenstaande bedragen zijn van toepassing op seizoen 2015-2016. De contributies worden ieder jaar opnieuw vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering. 

Contributie zaalhockey

Categorie Contributie

Senioren € 50

A-team € 40

B-team € 40

C-team € 40

D-team € 40

E-team € 35


Lidmaatschap beëindigen
Je lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Mocht je je lidmaatschap willen beëindigen dien je dit voor 1 juni voorafgaand aan het nieuwe seizoen schriftelijk kenbaar te maken bij de ledenadministratie ([email protected]).

 

© 2023 - ALL RIGHTS RESERVED - LISA